Hemma igen....

Jaha, då var man hemma igen....

Har haft en jätteskön vecka i Umeå iaf... Vart mycket strosande på stan, lite shopping sitter aldrig fel.. =)  Men kände mig dock lite stressad i varje klädaffär jag gick in i när grabbarna fick stå och vänta, så köpte inga kläder! Tyckte att jag inte hittade nått, men kanske inte så konstigt när jag ögnade igenom allt bara och gick ut igen typ.. Nåja, sak samma, fick ju me mig lite andra grejjer så.... Köpte The Sims 3 och Zoo Tycoon Ultimate Collection!
Har tillbringat ett bra tag att försöka få Sims att funka, ringt 2ggr till kundtjänst och funkar inte ännu.... Börjar faktiskt förstår nu varför man laddar ner spel... Då behöver man iaf inte bli irriterad om det inte funkar....

Började iaf fara hem från Umeå i lördags, vart så sent, så vi sov över i Pallo... Sparade man iaf 40mins åktid =)

Börjar redan sakna Umeå.. Så mysigt att vara borta... Luncha ute varenda dag, strosa runt på affärer, lite nytt att se... Man borde fan ha semester oftare så man kan fara bort och få lite miljöombyte.. Det behövs fan!

Har börjat bli så allergisk... Mina allergitabletter vill inte hjälpa längre.... Täppt i näsan har jag vart sen i torsdags typ och astma har jag haft lika länge.... Tagit min astmamedicin me jämna mellanrum.... Det lättar just när jag tar en dos, men känns som hela tiden tungt att andas... Måste gå till läkarn om det inte känns bättre tills imorrn, kanske inte är så bra att gå runt och inte kunna andas direkt....

Var till päronen igår och fikade, pappa fyllde år, sedan fick vi me oss besök hem som ville kolla på Triopsarna =)

Nu till helgen är det 50års fest! Ska bli roligt..... Hade viljat köpa nått snyggt att ha på mig, men tvivlar på att jag hittar nått på stan... Var ju på stan bara för nån vecka sen, och var inget jag ville ha då så.... Men får se, kanske går och kikar en sväng, kan ju hända att dom fått in nå nya grejjer =)

Ska fara och fiska nåndag oxå... Har ju bara vart och fiskat 1 gång, då fick jag upp en liiiiten abborre som jag slängde tillbaka... Ingen idé att spara såna små, blir ju inget av dom...

Ska försöka gå upp tidigt imorrn.. Hade planer på att putsa fönsterna... Dom har ju lovat dåligt väder, så lika bra att passa på me tråkigheter då... Ska även på förmiddagen fara och köpa en ny diskmaskin! Har hittat en ny på Elon som var rätt billig och lagom stor.... Ska bli skönt att slippa diska i fortsättningen!
Ska oxå förbi Jysk och kolla på en gardinstång + om dom har nå snygga sommargardiner! Och känner jag oss rätt så blir det säkert att luncha ute oxå... Kanske på Thai men får se vad vi är sugna på =)

Nä, nu måste jag fan gå och sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback