Slööö!

Tänkte uppdatera en snabbis innan det är dags att fixa nån mat....

Midsommarafton tillbringades hos mamma och pappa där vi åt grillat! Var smaskigt som vanligt... Till efterätt vart det vanlig gräddtårta med jordgubbar! Sååå gott alltså, var länge sen mamma gjorde en vanlig tårta =)
Sen har jag vart med Lotta, fredag till söndag... Sovit där och haft trevligt... Kollat film, pratat och donat... Alltid lika roligt me systerdagar! Behövs faktiskt ibland =)

Vart aldrig att fara till Umeå nu, ska fara nästa vecka istället.. Dom vi skulle hälsa på kom hit nu denna vecka, så vi väntar tills dom far tillbaka så vi har en guide =)

Idag har jag och hjärtat lunchat på Thairesturangen.. Var väl sådär.. Tycker det är lite för mycket "utfyllnad" ibland me alla alger och grejjer dom har... Men var väl OK iaf... Ska inte klaga, är lite annorlunda mat så kan vara roligt me det ibland...
Sen vart det affären, och sedan hem igen.... Har vart på många stanrundor denna vecka, men man hinner ju aldrig annars när man jobbar... Man måste passa på när man är ledig och har tid!


Hoppas alla får en trevlig sommar och semester iaf! Och håll tummarna att vädret kommer vara fint och varmt =) Ska kila iväg nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback