Triops....

Tänkte använda resten av mina Triopsägg så gjorde iordning akvariumet för nån dag sen och donade på... Allt var i onödan, då inga Triops kläcktes.... Läste på nätet i söndags att man ska ha ca 1liter i ett litet akvarium när man ska få det att funka... Jag hade ju satt i mitt stora akvarium som rymmer måånga liter, så var nog därför det inte funkade =P

Har beställt nya ägg och dom kom idag med posten! Tog bara 2 dar att få dom, beställda dom i söndags.... Var verkligen bra service =) Var lite orolig eftersom jag aldrig beställt från just den sidan förr, men ser nu att den var bra!
Så få se om jag har nån Triops om nån dag igen... Rätt roliga djur, fast äckliga =P

Har gjort absolut ingenting idag, och skönt har det varit!!

Ska fara till byn och sen handla idag istället, vart inte av igår...  Tror jag ska köpa ingridienser till morotskaka och baka det nån dag under veckan... Roligt tidsfördriv faktiskt + att det är sååå gott =)

Få se om det blir att fara utomlands i augusti eller inte.... Måste prata me våra resekompisar och fråga hur det går för dom.. Kanske inte lätt att dra utomlands när man precis har köpt hus och måste lägga mycket pengar på det.... Men hoppas att det blir av, hade vart såå jäkla skönt att åka! Länge sen jag var sist, så nu är det på tiden!
Näää ska kila iväg och kanske göra nått vettigt nu!                                           

                                                


Kommentarer
Postat av: Tessi

Men bjuds de på kaka om du bakar?:)

2009-06-02 @ 14:59:28
Postat av: Stina

Haha det är väl klart =)

2009-06-02 @ 15:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback