Tvättstuga och ryggont....

Helvete vad jag var effektiv igår alltså! Hann förbi 7 olika ställen + en tepause hos syster på Lindex =)   Hann tom förbi min jobblokal och fylla i övertiden från förra månaden! Var en trevlig stadsrunda.. Vart lite fattigare, men det var det värt =)

Haft tvättstuga 7 imorse... Gick rätt snabbt att tvätta allt, förutom att jag råkade klumpa mig och glömde lakan + örngott tvättmaskinen så fick köra en extra maskin med det...
Fick så jäkla ont i axlar och rygg när jag var där nere.. Är stenhård i vänster axel och gör ont som tusan när jag rör mig... Måste kanske fjäska till mig en massage senare idag!

Och snart är det jul.. Fan va fort detta år har gått!
Skönt iaf att man nästan har slutat me julklappar, annars hade det stresset börjat snart igen... Ska iaf säga åt mamma att i år behöver hon inte köpa nå julklappar åt oss ungar... Sa det förra året oxå, men då fick man till svar "men bara nå litet ska jag köpa".. Mmm eller hur, nå vart det många klappar iaf... =P
Jag ska köpa åt Janne, Jeppe och kanske nått åt mamma och pappa... Får se hur det blir.. Vi syskon har ju blivit stora så vi klarar oss utan.. Och för oss är det ju som att byta pengar me varann iaf så..

Har precis gjort kaffe.. Och guuuuud så sugen jag vart på nått gott till det... Men har inte så stort val av gott här hemma just nu, så får nöja mig med bara kaffet... Men det går bra det oxå =)

Nä ska invänta att Våra Bästa År börjar... 


Roligt....

Roligt att se på statistiken och se att jag har några läsare, trots att jag är så dålig på att uppdatara =)

Vaknade kl 9 imorse, var trött som tuusan! Men pallrade mig upp från sängen iaf....
Igår kväll när jag skulle kolla om det var nått bra på TV, fastnade jag ju såklart där.. =P Sista gången jag kolla på klockan var den 04.01, kändes som att det var dags att försöka sova då... Bökade mig tillrätta i våran trasiga soffa med 3 kuddar under mig så det skulle bli någorlunda mjukt iaf och satte i öronpropparna... Tror faktiskt inte det tog allt för länge att somna...

Idag ska jag bara ta det lungt hela dagen! För en gångs skull ska jag fan inte städa på min första lediga dag! Borde inte ens tänka tanken, men ändå gör jag det.. Typsiskt..
Men har rätt så stökigt.. Dammigt, stökigt och massvis me disk... Får se när jag orkar me det...

Usch vad jag längar till våran nya router kommer!!!! Våran gamla gick sönder förra veckan, var på exptert och köpte en ny.. Men den var fan värdelös!!!! Tar sviinlänge att komma in på sidor, och när man väl är inne så går det segt... Kan inte ens gå in på internetbanken, tar för länge för sidorna att ladda så man hinner bli utloggad från den innan man ens kommit in....  Störande som fan!

Nää, ska kila vidare!


Ledigvecka!

Helvete vad denna vecka gått snabbt alltså! Har redan ledigvecka igen =)   Känns inte alls dumt...

Jobbat hela veckan, har vart rätt trött idag.. Alltid söndagen som är värst då man vart uppe tidigt för 7e dagen i rad.. Får ta en liten sovmorgon imorrns så man blir som folk... =)

Igår var jag mamma.. Sov över där, hjärtat skulle iaf ut så tänkte kan lika gärna sova hos mamma så man får lite sällskap... Inte roligt att vara själv en heel kväll!  Vi bestämde oss för att fara till Linda och kolla film..
Var mysigt, film och godis! Kan inte alls klaga =)
Jag och mamma kollade även film när vi kom hem till dom.. Kollade "Hundtricket", vet att den är gammal men har faktiskt inte sett den.. Men nu har jag gjort det, och tyckte den var helt okey =)

Har tvättstuga på onsdag, tänkte tvätta sängkläder och handdukar... Jobbigt att annars bara slänga det i min IKEA-tvättpåse, tar ju sån plats.. Skönt att få det bortgjort på en gång!

Ska även ringa och boka en frissatid.. har tänkt vänta till närmare jul med att fixa håret.. Känns som att man vill vara fin till jul och nyår och det är ju just lite mer än en månad kvar... Nu när jag har mörkt hår syns ju inte min utväxt lika bra heller så.. Hade jag vart blond ännu hade jag fan behövt färga det för länge sen =)

Råkade ta en 3 timmar vila efter jobbet idag, så är inte vidare trött... Hämtade Thaimat när jag slutade, sen hem och äta.. Sen skulle vi kolla film men somnade typ på en gång.. =)

Nu ska kolla om det är nått bra på TV tills jag blir trött!


Dålig...

Vet att jag är dålig att uppdatera.. Men tror ingen vill läsa samma meningar varje dag som det är när jag jobbar... Vaknar 06.20, tar bussen 07.13, är på jobbet till 16 och sen hem, laga mat, äta, duscha.. Och sen är klockan så pass mycket att det bara är att gå till sängen och kanske kolla en film innan det är dags att sova för att sedan göra om dessa saker resten av veckan... Kanske lite annorlunda nån dag, men i stort sett ser det ut så på mina jobbveckor... Är allt för trött att orka göra nått, speciellt nu.. Är fan trött hela tiden! Förutom när det är dags att gå och sova för kvällen, då passar det att bli pigg... Typiskt..

 



Gjorde denna nyss i brist på annat... Hade verkligen inget att sysselsätta mig med... Försökte hitta lite roliga kort, fanns rätt mycket att välja mellan.. Förrutom på mamma och pappa, hade typ inga kort på dom.. Så måste bli bättre på att ta me kameran när man far dit märkte jag =)
Det där Stina Blom som står i hörnen är för att ingen ska kunna kopiera det, ifall nån tror att det ska vara där... Så på mitt skrivbord är texten såklart inte där =)

Nä, ska väl bege mig till sängen och krama kudden i 6 timmar innan man måste upp igen...!



Torsdag...

Veckan har gått såå fort.. För fort... Var ju nyss måndag och nu är det helt plötsligt torsdag!!

Har vart och hjälpt Lotta tömma lägenheten... Jag, mamma och Lotta tömde hennes förråd, vart myycket att slänga.. Förråd borde egentligen förbjudas, man sparar iaf så onödiga saker där =P
Kom dit vid 8 på morron och höll på till 11 då vi for och luncha på Jeanette's! Gott som tusan, och välbehövligt efter 3 timmars städande... =)  Efter det skulle Lotta och jobba, så vi for till GVE och jag passade även på att gå in på Lindex.. Hade fått mitt paket jag beställt så täkte att jag lika gärna kunde prova kläderna så jag ser på en gång vad jag skulle lämna tillbaka... Fick även me mig en tröjja i strl: 96.. Vet inte hur den har hamnat i mitt paket, men min kusin kanske blir glad, om den duger åt henne dvs.. =P

Igår var jag till Lotta och hjälpte henne städa ut deras walkin garderob... Johan hade samlat grejjer där så var smockfullt me grejjer.. Men rensade ut det och började sätta in lite hyllor och sånt Lotta ska ha där i garderoben.. Vart jättebra!

Idag vette tusan vad man ska göra.. Har haft ont i huvudet hela morgonen, så förhoppningsvis släpper den framåt dagen... Har haft huvudvärk heela veckan, förutom i tisdags... Fan oxå, vad kan det vara?!?
Läkarna i denna stad är ju så jävla obrydd, så känns bara meningslöst att gå dit... Sist jag var där gjorde dom inte ett skit.. Dom kollade inte ens mitt blodtryck!!! De brukar dom ju alltid göra, men inte nu... Inte nå prover, inget.. Verkar som att man måste vara mer eller mindre död innan dom ska fatta att man har ett problem... Fan inte roligt att gå varenda dag och ha huvudvärk... Ok om den var lindig, men vissa nätter kan jag knappt somna av den, och vissa dagar vill jag bara såga av mig huvudet för att slippa den!
Nä, nog om det nu.. Blir inte bättre av att gnälla om det... =P

Imorgon har jag tvättstuga! Har sviiiin mycket tvätt, men som tur är har jag ju 5 maskiner, så tar fort..  Tur att man har en snäll granne som man får låna tvättcylindern av =)

Nä, ska kila vidare!


 



Ledigvecka!

Jobbveckan gick förbi snabbt! Nu har jag ledigvecka igen, känns sköönt!
Har ett möte idag 14-16, men i övrigt har jag inte så många måsten... Enda jag måste göra nu under veckan är att tvätta kläder, ska boka det på hemvägen idag!

Helgen gick jävligt fort.. Tänkte att det skulle kännas drygt att sitta hemma, var ju trots allt Halloween, men var faktiskt helt OK.. Hade ont i huvudet och var allmänt seg på lördag, så vet ju att det inte hade vart roligt att ens försöka sig på att vara social då.. Kanske därför det inte kändes så trist att behöva vara hemma =)

Vaknade kl 8 idag!!! Sjukt att man kan vara pigg vid den tiden efter att ha jobbat 1 vecka i sträck... Nåja, var bara att hoppa upp och gilla läget.. =P

I går försov jag mig!!! Telefonen ringde och det var mamma som sa att hon var här utanför.. Fick paaanik och började springa omkring.. Borsta tänderna, klädde på mig och packade väskan me alla grejjer man ska ha me sig som man alltid packar upp när man är hemma.. Mobilen, snusen och såna viktiga grejjer.. =)
Tog ungefär 5-7minuter, så mamma väntade på mig... Men kändes som att hela dagen nästan vart förstörd.. Hatar att försova mig!! Men tur iaf att jag inte hade duschat på kvällen, för då hade jag fått gå och se ut som ett troll hela söndagen =P

Nää, ska kila iväg nu.. Ska platta håret, ta fram kläder jag ska ha på mig och hinna äta lite lunch..Ska värma Thai-maten som vart över från igår, gott! Ska även hinna prova 2 tröjjor jag beställt som kom ihelgen efter 1 månads väntande! Inte snabb service där inte =P
Ena tröjjan såg så liten ut så tror inte den kommer passa.. Men hoppas på det bästa iaf, för den var så snygg =)

Nää ska kila... Uppdaterar nån annan dag i veckan...