Tvättstuga och ryggont....

Helvete vad jag var effektiv igår alltså! Hann förbi 7 olika ställen + en tepause hos syster på Lindex =)   Hann tom förbi min jobblokal och fylla i övertiden från förra månaden! Var en trevlig stadsrunda.. Vart lite fattigare, men det var det värt =)

Haft tvättstuga 7 imorse... Gick rätt snabbt att tvätta allt, förutom att jag råkade klumpa mig och glömde lakan + örngott tvättmaskinen så fick köra en extra maskin med det...
Fick så jäkla ont i axlar och rygg när jag var där nere.. Är stenhård i vänster axel och gör ont som tusan när jag rör mig... Måste kanske fjäska till mig en massage senare idag!

Och snart är det jul.. Fan va fort detta år har gått!
Skönt iaf att man nästan har slutat me julklappar, annars hade det stresset börjat snart igen... Ska iaf säga åt mamma att i år behöver hon inte köpa nå julklappar åt oss ungar... Sa det förra året oxå, men då fick man till svar "men bara nå litet ska jag köpa".. Mmm eller hur, nå vart det många klappar iaf... =P
Jag ska köpa åt Janne, Jeppe och kanske nått åt mamma och pappa... Får se hur det blir.. Vi syskon har ju blivit stora så vi klarar oss utan.. Och för oss är det ju som att byta pengar me varann iaf så..

Har precis gjort kaffe.. Och guuuuud så sugen jag vart på nått gott till det... Men har inte så stort val av gott här hemma just nu, så får nöja mig med bara kaffet... Men det går bra det oxå =)

Nä ska invänta att Våra Bästa År börjar... 


Kommentarer
Postat av: Linda

Tala för dig själv, jag vill du ha julklappar av mamma å pappa ;)

2009-11-26 @ 14:46:34
URL: http://www.cookiedragon.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback