Överlevde...

Jag överlevde sprutan! Var fan livrädd för att ta den, men när jag väl var där vart jag ännu mer nervös!!!Frågade en massa frågor, som säkert många andra rädda oxå frågar... "Gör det ont?" var min första fråga.. =P Väl när det var dags var jag sviiin nervös! Men sen när det var över vart jag nästan sur på mig själv!! Vart så rädd för det där lilla.... Kanske min spruträdsla ger med sig under åren =)

Enda biverkningarna som jag fått är att jag har ont i armen + att det är varmt precis vart dom stack.. Har vaknat varje natt flera gånger av att det gjort ont i armen.. Så antagligen har jag råkat lägga mig på den..

Idag har jag jobbat.. Sen vart det att fara hem, duscha, fixa till sig.. Hade precis blivit klar me allt och skulle ta på mig tröjan, då plingade det på dörren och resten av sällskapet var här! Vadå precis jag vart klar =)

Vi for vidare till Thai där vi skulle äta... Hade blivit fel me bordsbokningen, dom hade bokat in oss till på Lördag.. Men efter lite omplanering, fick vi iaf ett bord.. =)  Åt Thai 4 små rätter idag igen... Smaaaskigt som tusan.. Men nästa gång jag äter där ska jag ta nått nytt! Roligt att testa nått annat...

Har precis gjort en ny bloggdesign i brist på annat... Tänkte först kolla TV, men kom på att det är Halloween, är ju såå mycket skräckisar och rysare på så vågar inte ens slå igång TV:n! Har nog svårt att somna själv, så ska inte förvärra saken.. =P

Kanske dags att börja slappa lite så man kan somna i bra tid... Sover aldrig mer än 6 timmar per natt när jag har jobbvecka... Så hade faktiskt vart skönt att få sova liite längre imorrn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback