Natsudd...

Nattsudd som vanligt på lediga dagar.... Vet inte varför men tycker mycket bättre om kvällar/nätter är morgon/dag... Bättre om man hittat en andra hälft som inte var tvärtemot, hade kanske vart lite roligare än att alltid få sitta vaken själv på nätterna.. =)

Var på stan me Tessi, lunchade på Jeanette's.. Åt en ost/skinkmacka, var suupergott!

Annars har det inte hänt så mycket under dagen, bara slöat.. Tänkte städa men orkade inte, får vänta till imorgon istället... På onsdag har jag tvättstuga oxå, ska bli skönt att få det bortgjort, såå mycket tvätt...

Föressten, har inte lagt ut bilden på sushin vi åt i Umeå i somras! Första gången idag som jag fört över bilderna på telefonen till datan =) 
Dålig kvalitet på kortet, jag vet.. Men man ser ju iaf hur det ser ut så! =)

Är gott me sushi faktiskt.. Kanske inte att äta varje dag, men nångång ibland
Denna hette Nybörjarsushi, så vi körde me den eftersom vi alla är just det inom det området =) 


Har photoshopat några bilder på lite olikt folk idag.. Snott lite bilder från FB, men vill inte sätta upp dom på min PSblogg då jag vet att vissa inte tycker om att man trixar me foton av dom... Har slut på fantasi, så hittar inga bilder som är roliga att retuscera på google längre, så man tar vad man har =)
Just vissa är så roliga att retuscera.. Fixa smink, håret och ta bort "skönhetsfel" så som mörka ringar under ögonen, hyn och sånt... =)

Tror jag ska försöka hitta nån mer rolig bild på nån att trixa me innan läggdags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback