Tisdag...

Denna dag har känts såå lång, kanske för att jag steg upp lite tidigare än igår.. Har hunnit me att diska, plocka ihop, haft besök, spelat och kollat runt på alla sidor jag brukar kolla på... =)

Ska snart och handla, väntar bara på att hjärtat ska sluta jobbet... Hade en rätt låång inköpslista så kommer nog ta en stund på affären.. Ska även hämta grillmat!! Ifall nu fritösen på Dannes är lagad, annars gör vi nog mat hemma...

Hade Lotta och Johan på besök i helgen, söndags tror jag det var.. Var lika trevligt som alltid.. Lotta träffar jag ju ofta på hennes jobb och när vi har lunchdejter, men var länge sen jag sett vovvarna, så var roligt =)

Hade Tessi på besök, drack te och surrade... Roligt me sällskap på dagarna när man är ledig, dagarna kan annars bli rätt långtråkiga..

Ska fara förbi tvättstugan oxå och kolla om det finns nån tid i veckan... Hade inte så mycket tvätt egentligen, men brukar ändå passa på under mina ledigveckor att göra bort det.. Ska även tvätta mattan vi har i hallen, har tänkt göra det ett tag men inte orkat.. Men nu när vovvarna var här så kissade Texas på den, så nu blev det lite mer akut att jag måste tvätta den.. Så kanske var bra att han kissade så jag inte skjuter upp det längre =P

Nää, ska klä på mig och sätta upp håret så jag är redo att fara iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback