Bingokväll...

Jaha, en ny dag... Var precis lika trött som igår morse, om inte tröttare... Ställde om väckaren 2 ggr innan jag tillslut orkade pallra mig upp ur sängen..
Konstigt, hur mycket man är brukar hinna me på 45min, hinner man lika bra på 30min ibland.. Konstigt.. Kanske bara jag som är seg ibland när det tar längre tid.. Vart klart 5min innan jag måste börja gå till bussen, men beslöt mig för att åka me kusin idag oxå, var ju sånt jävla snöoväder ute... Kan gissa hur snyggt mascaran hade runnit på vägen till bussen =P

Ikväll tror jag det blir bingo igen! Min nybörjartur hade ju försvunnit sist jag var, men tänkte jag måste ge det en sista gång! Vinner jag inte nu så tror jag det får vara i framtiden... Men är som ändå spännande på nått sätt att sitta där och spela.. Man kan ju vinna massa massa pengar ju! Så kan faktiskt förstå alla som brukar vara varje gång det är, faktiskt rätt spännande, med risk att låta som en pensionär =P

Måste fan fara ut snart, börjar vara ett jäävla bra tag sen.. När det inte vart ihelgen vart jag som då sen inställd att bara vara hemma.. Tog på mig myskläder och sånt.. Fick då ett erbjudande att fara ut me J, men hade som ingen lust då.. Får fara ut me henne nån annan gång istället!

Känns fan tråkigt att man jobbar heeeeeela påsken... Men skönt iaf att jag fixat samåkning, liite drygt när bussen annars går före fan själv.. =P Ska ringa och höra hur bussarna går på helgen, när det är röda dagar.. Vissa röda dagar ställer dom ju in bussarna efter 14, men står inget om påsken.. Men ska ringa och höra för säkerhets skull.. Inte roligt att bli strandad i gällivare.. =)
Ska ev tillbringa helgen hos mor och far, ifall hjärtat bestämmer sig för att vara i byn hela helgen... Inte roligt annars att tillbringa hela helgen själv..

Nää, ska glotta runt lite på facebook innan det är dags att bege sig på jobbet!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Så du är hellre hos mamma och pappa hela helgen istället för hos mej? :/ Nu vart jag liiite lessen i ögat!

2010-03-30 @ 20:13:16
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: Stina

Men ska ju samåka me min arbetskollega, han ska hämta mig vid kyrkan så därför jag tänkte jag sover hos mamma och pappa =)

2010-03-30 @ 22:26:39
Postat av: Lo

2010-03-31 @ 16:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback