Äntligen en lugn stund!

Satt mig precis framför datan... Har haft så fullt upp sen förra måndagen, så har inte skrivit nått!

Resan var jättebra! Åkte med tåget här ifrån stan som gick 19.40, skulle vara framme i Stockholm vid 9 på morgonen.. Men så vart det inte, tåget var försenat med 5 timmar!! Så vi missade lite shopping där, hann endast med några få timmar innan det var dags att ta taxi där vart vi skulle hoppa på båten
Väl ombord lyssnade vi på Thorleifs och tittade på Kalle Moraeus... =P Vi åt även jättegott! Var roligt me sånt man aldrig annars gör! Måste göras fler gånger =)

Åkte sen dagen efter till Gävle där vi var resten av veckan.. Vart väääldigt mycket shopping... Var även till Ikea en sväng, gick bussar dit varje dag med 10 mins mellanrum! Vart mycket fattigare, men det var det fan värt! Inte ofta man får chansen att gå på så många affärer!
Åt ute nästan varje dag, hittade många bra lunchställen som alla hade suuupergod buffé! Tex runt hörnet vart moster bor var det en thai/kina restaurang som tog 60kr inkl. dricka för middag, åsså fick man så mycket mat så det minst räckte till 2 personer.. Lite annat mot för våran thairestaurang =P

Tågresan hem var dryyyg som tusan!! Vart så allergisk så kunde inte sova, och det gjorde inte saken bättre att man hade en kudde som var som en betongklump! Sov kanske 3-4 timmar på natten... Men väl hemma igen kändes allt bättre faktiskt... Borta bra men hemma bäst stämmer nog trots allt...

Avrundning om den detaljerade resan, måste fara oftare på såna här resor.. Så lätt när jag har ledigvecka, är ju bara att dra när man vill typ! =)

Denna vecka har jag jobbat... Har varit helt slut på kvällarna, så har somnat rätt tidigt.. Inte ens orkat packa upp mina resväskor förren idag!
Fick ett ryck när jag kom hem från jobbet idag, så har plockat bort och fixat till i hela lägenheten, packat ur resväskorna! Har även spolat av hela toan från golv till tak nästan =P Lika bra att göra det när jag ändå skulle dusha sen...

Jobbar helgen oxå, sen ledigvecka! Ska sova länge på måndag!! Inte haft en ledig dag på snart 3 veckor... Var ju först jobbvecka, sen for vi på resan och nu jobbvecka igen! Börjar faktiskt kännas av, så ska bli skönt att få ta det lungt en dag och bara vara hemma pch inte göra nått!

Har vart såå seg med att boka frissatid så nu finns det ingen, Nina var helt fullbokad!! Ska avvakta några dagar och ringa igen och hoppas det finns en tid ledig... Annars får jag testa nån annan stans, för måste göra nått åt håret alltså!

Nä ska väl börja avrunda, vart lite mer än vad det var tänkt faktiskt... Men man kommer ju på så mycket att skriva när man väl börjar! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback