Packning!

Sitter och värmer upp lite innan det är dags för tvättstuga.. Har bokat kl 12, men ska springa ner dit redan nu och kolla om det är ledigt... Hade vart skönt att få det bortgjort nu på en gång!
Sen blir det att packa det jag ska ha me mig.. Lite har jag packat igår, men har alla kläder kvar att packa + lite andra grejjer...

Ska bli sååå skönt att komma bort ett tag, behövs ibland!
Kommer sakna mitt ♥ , kommer nog kännas tomt utan han.. Men kan ju vara bra att vara ifrån varann ett tag, så nog ska det gå bra!

Hade strömavbrott heeela lördag oxå.. Var lite snopen när jag skulle slå på plattången på morgonen så funkade det inte.. Tog ett tag innan jag fattade att vi inte hade ström.. Slog av och på den, kollade att kontakten var i väggen..... =P Vart grillning på eftermiddagen hos mor och far! Tror inget kan slå årets första grillning! Sååå gått!

Var upp till grannen på kvällen, surrade och sen bestämde vi oss för att spela Bondespelet... Ja eller dom spelade och jag kollade på.. Var ju tvungen att gå hem tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter...

Igår vart det bara en slöö dag framför TV:n efter jag kommit hem från jobbet... Kollade lite filmer och sånt.. Försökte även packa lite smått, men svårt när typ alla kläder är i tvätten...

Far med tåget som går ca 18.40 ikväll, och kommer hem 24, alltså nästa måndag! Hoppas vi får det roligt!

Nää ska bege mig till tvättstugan en sväng, sen komma tillbaka och koka kaffe! Ska även ta ner pappersåtervinningen när jag går tillbaka till tvättstugan, den är överfull!

Update: Var precis till tvättstugan, var en gammal tant där som hade alla maskiner utan 1... Så fick ta den och glatt vänta till hon är klar.. Hon sa att jag fick ta dom efter henne, hon hade inge mer tvätt... Och eftersom jag sett henne där tidigare, vet jag att hon inte använder torktumlare! Så jag får bägge =)

Har föressten vart jääävligt sur på SJ! Skulle boka 3 biljetter till oss när vi ska fara, allt gick bra till jag skulle betala.. Skrev in mitt kortnummer och all info, tröck på betala.. Då kom det upp sidan kan ej visas, kollade på internetbanken, och det hade dragits pengar!! Har bökat och ringt runt i 7dagar!!, innan jag fick ett svar att jag ska få tillbaka pengarna, MEN det kommer ta 3-5 bankdagar! Så har legat ute med 4700kr i över en vecka nu + att jag får vänta till typ onsdag-torsdag innan jag får igen dom.... Inte allt för roligt!
Nä, nu hörde jag att kaffet vart klart, så ska springa och hälla upp det!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Trevlig resa :) hoppas ni får en sköön vecka.. Koppla av lite från mej också :P Kramis

2010-05-18 @ 00:20:00
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback