andra..

Andra inlägget på 1 timme.. Nytt rekord kanske?! =) Fastnade lite i Photoshop när jag för en gångs skull hittade inte ett, men två kort som såg roligt ut att dona med! Ville göra nått mer, så gjorde även om ett kort på mig! Här kommer det färdiga resultatet! 

Såå roligt att göra om folk, tråkigt bara att man aldrig hittar nå roliga kort... Alla kändisar är ju sååå sönderretuscherade så dom är inte ens roliga att göra nått med! Roligast är ju att göra om kort på såna man känner, men såna lägger jag inte ut här! Känns lite fult, så dom får stanna gömd i mina mappar på datan =)

Nä, ska kila!

Hmm...

37 unika läsare som läst min blogg idag, men inte en enda kommentar.... Dålig stil.. =P Ska ta tag i att ändra min bloggdesign så jag vet att den blir rätt från alla olika webläsare!
Men inte lika roligt att göra åt sig själv som åt andra, så det får komma senare....

Imorrn bitti far jag till Lotta.... Ska fara å luncha på thai och strosa lite på stan! Måste köpa lite nya nagellack, så less på mina som jag har... Har väl kanske runt 40stycken, men ingen av dom känns roliga nå mer... 

Sen blir det att fara på bingo och förhoppningsvis vinna potten på 64.000kr!!! Haha stor chans, jag vet, men man har verkligen inte större chans av att sitta hemma iaf...
Sen far jag tillbaka till Lotta där jag kommer spendera helgen! Vet inte rikigt vad vi kommer hitta på då men alltid nått som vanligt =)

Kollade på lite gamla kort... Man har sett liiite annorlunda ut i håret under åren! Tycker bäst om blondt, men på en gång jag ser mitt mörka hår så saknar jag det! Så kanske är lite kluven, trivs som i allt när jag väl har det...
Blandade kort från 2007.... Saaaaknar mitt löshår! Fast nu när jag ska göra om det det inte vara såå långt!
Har bara suttit hemma nu sen i måndags så lägenheten känns mindre och mindre nu så var på tiden! Eller har ju vart på affären och sånt men det räknas faktiskt inte!

Nä, ska kika runt lite och sen försöka gå och sova! Har blivit sena kvällar nu denna vecka, har inte somnat före 3 en enda kväll!  

Jahapp...


Gjort en ny design.... Jag ser den som den ska medans från Lottas data är den heeeelt fel... Undra hur resten av folket ser den?!
Så här ska den se ut, var tvungen att ta ett screenshot så folk vet och kan tala om för mig om dom ser den så här! Så lämna gärna en kommentar så jag vet! Bra att veta ifall man ska göra nån ny design att veta att iaf mer ser den "rätta"... =)
Har haft en rikigt latdag idag! Suttit vid datan rätt många timmar, kanske därför jag har huvudvärk nu? har iaf haft det roligt vid datan så det får jag isåfall ta... Har donat me en ny design åt Nina, var jätteroligt! Lite lättare att göra en som var lite mer "henne" när hon sa vilka färger och vad hon ville ha osv!
Så länge sen jag gjort en design, så gjorde som sagt till och med en åt mig själv!
Hade viljat ha nått mer att dona med, men vettetusan.. Får vänta tills nån annan vill ha en design och hoppas fantasin ännu är på topp! Ibland har man ju verkligen ingen fantasi och ibland flyter det på =)

Åt från berget, en lamore som var sviiingod! Är inte mycket för pizza, men har faktiskt ätit det 2 ggr nu på inte så lång tid...

Har kollat Underworld triologin igår och idag.. Kan rekommenderas =)

Ska nog ta och avrunda här och kanske lägga mig och läsa en stund innan det är dags för sovning! Håller på att läsa tredje boken av Grottbjörnens folk, Mammutjägarna.. Har redan läst dom, men ville läsa dom igen innan jag läser sista boken!

Gonatt!

Nattsuddare!

Tänkte gå och sova, men vart klarvaken efter att Janne höll på att skrämma livet ur mig!! Usch!
Han låg å sov på soffan brevid mig och mitt upp i allt mellan snarkningarna börjar han prata med en skum jävla röst så jag studsade ner breve han och väckte han i min skräck! Fick ju oss ett gott skratt iaf när jag insåg att jag faktiskt väckt han för att jag var rädd och behövde tröst! =P

Sååå länge sen jag bloggat sist så kan omöjligt komma ihåg eller ens skriva om allt, men sov iaf hos Lotta igår och vi hade det myysigt som vanligt! Kollade Mirrors och Mirrors 2.. Inget jag rekommenderar, var rätt sega filmer... Lite äckliga var dom ju, så kanske värt att kolla bara därför!

Åkte hem efter 4 när Janne slutade jobbet... For och handlade och sen for vi förbi Dannes och hämtade varsitt skrov! Fyy tusan va gott det är alltså, hade kunnat äta därifrån varenda dag tror jag!

Och om prick 26 dagar far vi utomlands!!!! Herregud, nu när det börjar närma sig blir man nästan nervös... Hatar att packa och känns nästan alltid som att man glömt nått hur noga man är! Men viktigaste för mig är iaf astmamedicinerna och allergitabletter! Resten går ju faktiskt att köpa där ifall man glömmer nått..

Lite bilder från hotellet... Blogg.se bökar så bara ett kort funkar att klicka upp så det blir stort men sak samma... Man ser ju nästan vad det är iaf på dom små =P Guuud vad skönt det ska bli alltså... Bara ligga och lata sig och sola och bara vara! Kommer jobba mycket sista 3 veckorna innan vi far så kommer bli behövligt! Jobbar måndag-söndag + även måndag-onsdag så 10 dar på rad, sen ledig till måndagen då jag jobbar ända till lördag! Söndag var jag tvungen att ta ledig för flyget går ju på söndag kväll så måste ju fara rätt tidigt iaf så man hinner! =)

Nää vart lite längre inlägg än tänkt så ska avrunda nu! Hoppas iaf jag kanske har 1 läsare kvar efter min lååånga bloggtorska! =)