Onsdag...

Idag är det dags att sätta fram julsakerna här hemma! Har tillbringat hela helgen fram till igår kväll hos Lotta, så har inte hunnit me det ännu... =) Måste bara ner till förrådet och hämta upp allt julpynt så ska jag börja sen.. Måste lokalisera vart jag satt julgardinerna oxå, hoppas jag hittar dom vart jag tror dom ska ligga... =)

Har vart på öppen lek med Vanessa och Lotta både måndag och tisdag... Tycker faktiskt det är roligt där, se alla småttingar busa och trivas! =) Var på Oscar och fikade bägge dagarna, följt av en stadsrunda... Hittade en massa fint till Vanessa igår, och som vanligt inget till mig själv! =P Var hos mamma på kvällen, fick med mig lite lussekatter hem, som var sviiingoda!

Sitter nu med 3dje koppen morgonkaffe och kollar Våra bästa år... Tänkte i nästa pause ska jag springa ner till fårrådet och hämta upp allt! Haha, börjar nästan ångra mig att jag satte ner det dit, drygt att gå utanför lägenheten för att hämta det.. Måste jag ju klä på mig i anständiga kläder =P Har på mig min rosa onepiece och vill inte gärna gå ut med den, inte ens bara ner för en trapp ifall nån skulle se mig och tro att jag är "en sån" som har på mig one-piece utanför hemmet... =P

På lördag blir det aitikfest.. Skum tid att börja kl 15 men jaja, man får ju mat iaf, förhoppningsvis =P

Nä, ska avrunda. Tjing!

Kommentarer
Postat av: tessi

Vart är aitikfesten?:)

2011-11-30 @ 20:21:06
Postat av: Tessi

vart är de aiktikfest?

2011-11-30 @ 20:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback