Vaaaarmt!

Är såå varmt i våran lägenhet så man kan nästan tro man är utomlands! Har haft öppet fönstret sen just före 9, men tempen vill ändå inte gå ner!!! Svettas som en toook, saken vart inte bättre när jag började städa! Har plockat och donat som en tok, dammsugit och diskat!

Var och drog ut en tand i torsdags! Var såå jäkla nervös, avskyr tandläkaren!! Väl där gick det faktiskt bra, fick en sån bra tandläkare, hon berättade allt vad hon gjorde och var allmänt bra! Fick ta 3 bedövningssprutor innan jag inte kände nått, men bara den sista var obehaglig att ta... Sen bara swooosch så var tanden ute! Hel skumt att det gick så bra... Insåg nu att jag ska boka tid till en tandhygienist och checka upp resten av gaddarna så jag inte har nå hål.. Ska då säga ett stort fett nej till tandrengöring, Fyy fan!

Och föressten, pulverte chailatte var verkligen inte min cup of tea =P Var smak av mango och var verkligen det! Tog som över all smak, så var inge gott!!

Är tjejkväll på lördag, ska bli rooligt! Fan en evighet sen sist!! =)

Nää, ska ta och försöka hitta på nån mer nytta innan jag slappar ihop....

Ledigvecka!

Yay, skööönt! Ledig en hel vecka, jobbade ju 2 dagar på förra ledigveckan så ska bli härligt att bara vara ledig nu! Fiinväder ute, men efter att ha lufsat omkring hela förmiddagen stannar jag inne resten av dagen! =P

Tog mig i kragen ihelgen och bestämde mig att fara till tandläkaren idag på "akutmottagning" som dom sa åt mig att man måste göra, fick inte boka tid... Kom dit och fick då veta att dom slutat med det, och att man måste boka tid! Suuuuck!!! Måste fixa min tand som jag bet sönder under påskhelgen.. Halva tanden försvann! Är såå jävla rädd för tandläkaren, så nu känns det fan jobbigt att jag inte fick komma in idag, utan måste vänta till onsdag!

Gick iaf till Linda efter det, fick morgonkaffe och macka och såklart lite morgonbus med Maja som har kommit hem igen efter 10 dagar borta! Hon har som blivit "större" på dessa dagar, vart lite förvånad av att hon var så stadig när man höll henne i händerna och gick, kommer nog inte ta länge innan hon springer omkring! =)

For sen och mötte upp Lotta för en tidig lunch på Oscar, sen till mommo en sväng och sen till pappa och med han liftade jag hem! Händelserik dag, me tanke på att jag hann me allt det innan klockan var 1... =) Köpte lite the oxå, testade köpa ett "pulverte" som hette chailatte... Bara blanda i det i vatten.. Ska bli spännande att testa!

Mina nymålade naglar, som jag mest troligt aldrig kommer göra så här igen! Tog närmare 2 timmar, skulle ju torka mellan varven och såå jäkla pyssligt att göra det... Men vart riktigt nöjd iaf, var som roligt och annorlunda!

Vanessa fick min smoothie på Alla tiders.. Jag tyckte den var suuur som tusan, men hon tyckte den var god! Trodde det var jordgubbar som låg i mixern, men kände sen att det var sura hallon! =P

Nää ska avrunda, ska kolla 3 avsnitt av Våra bästa år som jag missat under veckan och idag!


Lördag...

Ledigveckan har gått fööör fort!! Var med när Lotta gjorde sin tatuering, jobbat på torsdag.. Umgåtts med kusin Ia som varit här några dagar, fikat på Alla tiders, vart till byn..
Var till byn igår, grillade korv till lunch och till middag vart det en jättegod stek! Var där rätt sent, så hann inte med allt för mycket sen.. Kollade lite film och sånt!

Ska fara till pappa och grilla vid 16, ska bli sååå gott! Och vi fick vädret på våran sida ser det ut som =)

Lite nagelbilder för er som är intresserade:

 
Den i mitten har jag gjort idag, så den har jag nu... Den blåa längst till höger glömde jag ta foto på när det nyss var gjort... Där har jag haft det i säkert 1 vecka om inte mer, så var lite naggat och man ser att naglarna har växt lite grann!

Slänger oxå in en bild på sööta lilla Ebba, kusin Ia's flicka, och ett på Vanessa som äter majs på ett orginellt sätt =P


Nää, ska ta och avrunda och gå och platta till håret...


Måndag....

Och leeedigvecka!!! Skönt! Eller jobbar ju onsdag och torsdag, men ledigvecka resten iaf =P
Har sökt ledigt på onsdag så jag kan hålla mitt löfte iaf =P Och vill ju såklart följa med oxå, så håller tummarna!

Har väl inte hänt allt för mycket, som vanligt... Jobbat, vart hemma, hos Lotta och sånt där... =) Lite annat oxå säkert men minnet är inte det bästa =P

Imorgon kommer kusin Ia hit, ska bli roligt att träffa henne och lilla Ebba igen!

Typiskt när man är ledig föressten, då vaknar man fan svintidigt! Vaknade imorse strax efter 8... Hur normalt är det? Eller ska väl inte klaga, är ju faktiskt rätt skönt att vakna tidigt, dagen blir som så lång!

Mamma var hit en sväng igår och provade lite skoterkläder som hon lånade... Insåg då att jag har borta en jacka konstigt nog! Är 100 på att jag haft en röd reima jacka oxå, men hittade bara nån annan... Skumt!

Måste ringa och felanmäla våran garderob igen(!!!!), och ska oxå fråga varför våran balkong i farstun inte har nått handtag!

Ska ta mig en till kopp snabbkaffe, det vanliga var slut! Måste fara och handla och hoppas vårt Zoegas står på hyllan som det inte gjorde sist!