Fredag...

Gokväll! Har precis suttit och gjort en ny design åt syster Linda, vart nöjd! Enkel, fast ändå fin.. Tycker om att göra med ramar och grejjer, men ibland känner jag bara för att göra det lite mer stilrent.. Kanske beror hur kreativ man känner sig!

Vilken vecka det har varit, full rulle varenda dag känns det som! Fan inte van vid det på mina jobbveckor, då mesta lediga tiden brukar handla om mat, dusch och film typ =P

Bakade en till laddning morotskaka igår som vi ska ha här hemma... Gjorde även en drömrulltårta till dopet, den vart inte helt lyckad... Vart lite för mycket smörkräm i den just i mitten, så vissa bitar smakade typ bara det... men nå tror jag den går åt iaf, till kaffet slinker nog allt ner =)

Var förbi på församlingsgården efter jobbet idag me mamma, lotta, linda och jesper och dukade inför dopet! Vart kanonfint! =) Jag och mamma ska skynda oss tillbaka dit imorgon efter dopet och fixa fram fikat och koka kaffe och sånt... Har planerat vad jag ska ha på mig, vart en helt annan uppsättning kläder än vad jag tänkt mig, så tur man har lite kläder att välja mellan! =)

Här kommer 2 randombilder jag hade på telefonen!



Nä, ska försöka gå och sova nu!


Kväll...

Jaha, redan onsdag... Jobbveckorna har oxå börjat gå rätt fort märker jag! Kanske för att jag redan hunnit me en massa under veckan!

Igår var jag och lunchade med Lotta på thai, Vanessa var vaken hon oxå som tur var... Vi hann äta sen vaknade hon, vilket jag tyckte var roligt! =) For tillbaka på jobbet, sen när jag slutade for jag till mamma där det vart middag... Där var även Linda, Jesper och Maja på besök så fick träffa dom oxå! For vidare till pappas lägenhet där det skulle vara måånga tittare, men kom bara 1!! Vart något förvånad... Åkte hem med pappa kl 18, och sen resten av kvällen vart det att kolla lite avsnitt av Medium. Inte ofta man träffar hela familjen på en och samma dag längre så har varit en bra dag! =)

Idag har jag jobbat, for till mamma på lunch... Är så van att gå till mommo på lunchen, så man känner sig nästan vilsen när hon inte är hemma! Blivit ganska bortskämd på den biten nu när mommo bor så centralt... =)
Efter vi kom hem från jobbet har jag städat lite grann, och efter det bakade jag morotskaka, den vart suuupergod! Länge sen sist jag gjort den, så var lite orolig hur den skulle smaka... Syns då iaf att den är hemmagjord, jag är inte allt för bra att skära den, så vissa bitar ser lite mördbultade ut, men sak samma när den är så god! =) Ska baka en till laddning morotskaka imorrn, den jag gjorde idag är till dopet som är ihelgen... Ska även försöka hinna mig på att göra en drömrulltårta till dopet, den är oxå jäääkligt god =) Och man kan väl aldrig ha för mycket fika va? :P

"Bara" just över 3 månader kvar till våran utlandsresa, faaaan va jag längtar! Sommarsemester har jag ju bara 3 veckor, vart lite snål om mina dagar när jag var tvungen att ta 8 dagar till utlandsresan ;P Men ska gå bra, får ju sen 3 veckor ledig igen när vi åker i september...

Undra hur det går för min klänning jag ska ha på bröllopet... Mammas kompis ska förkorta den åt mig! Inte lätt att beställa kläder när man är kort, för det blir inte kort på mig.. Klänningen gick en bit under knäna på mig och på bilden när jag beställde den var den en bit över knät... Hoppas och håller tummarna att det ska bli bra iaf =)  

Nää, ska avrunda och gå och lägga mig med hjärtat i sängen... Hör snarkningarna ända hit, ska försöka sätta öronproppar och hoppas jag kan somna, annars får jag gå till soffan!

Ledigvecka!

Skööönt som tusan var det att få somna om igen när jag vaknade av hjärtats väckare 06.. Började först tänka neeeej jag vill inte upp, men kom på rätt snabbt att jag faktiskt fick sova vidare =)
Har blivit väckt 2ggr av att telefonen ringt... Sista gången var den 08.30 så beslöt att gå upp då..

Ska fara på Mvc idag, har tid 14... Många som har blivit kallade nu kan jag gissa, så håller tummarna att det inte ska vara mycket folk före mig så jag måste vänta allt för länge...

Sen blir det att fara till Lotta.. Vet inte rikigt vad vi ska hitta på, men nått iaf... =) Hoppas på bättre väder tills imorrn... Ska vara me Maja medans Linda är hos frissan... Hade vart skönt att ta en morgonpromenad då, men får se...

Letar ännu som en toook efter nå snygga skor jag ska ha till bröllopet nu i sommar!!! Beställde hem ett par skitsnygga skor, som jag tyvärr inte kunde gå i pga för hög klack =P
Nån som har nått tips för nå snygga skor är mer än välkomna att lämna dom =)

Nä, ska hoppa in i duschen nu, sen kolla Våra bästa år... Tror jag ska plocka ihop lite här hemma sen oxå, ser rätt taskigt ut här nu faktiskt... Grejjer överallt!

Ont!!!

Har sååå jäkla ont i ryggen! Längs hela ryggraden och på vänster sidan vid axeln.. Vettetusan vad jag gjort... Som sagt, tror inte det är av tvätten igår så måste fan vara att jag sovit konstigt...
När jag vaknade imorse hade jag ett öronavtryck på överarmen så har legat jäkligt snett med huvudet iaf =P Men undra hur tusan man kan få så här ont av att sova lite snett?!?!
Fick iaf tag i en alvedon som jag tagit för ett tag sen, hoppas det hjälper!!!

Ska fara me lotta och johan och prova agility nu på ett tag... Vart lite senare än vad vi tänkt, men bättre sent än aldrig =)

Får fara på stan imorrn istället, och köpa alvedon! Fattar inte hur jag har kunnat missa att dom tagit slut!
Ska även dra förbi Lindex en sväng bara för sakens skull, länge sen jag köpte nå kläder... =)

Ska kila iväg nu!

Onsdag...

Redan inne på tredje dagen av ledigveckan... Snart jobb igen, bara gilla läget =P

Hade tvättstuga igår, med sällskap av Tessi och hennes lilltjej! Var roligt me sällskap, inte ofta det händer så!
Eller brukar ju träffa min granntant där som är ganska så pratig men inte direkt samma sak =P
Städade här hemma på morgonen, hade inte städat eller varit hemma sen i fredags så såg ut som ett bombnedslag, grejjer överallt!

Har så ont i ryggen idag, vet inte riktigt vad jag gjort egentligen.... Hade ju inte mycket tvätt så kan ju inte vara av det iaf... Kanske har sovit i nån konstig ställning eller nått!

Ska fara iväg me Lotta sen, dom skulle prova agility med hundarna... Ska bli spännande att se hur det går!

Hade behövt fara på stan oxå.. Måste inhandla lite grejjer på Lindex och hade behövt på apoteket oxå...

Nä, ska kila iväg, måste äta frukost.. Eller lunch kanske det blir den här tiden? =) Har druckit så mycket kaffe så har inte ens insett att jag inte ätit nått, men börjar känna mig jääkligt hungrig nu!