Tråååk!

Min käre man ska jobba natt heeela veckan, kändes lite tomt nu när han for iväg... Har laddat ner en film jag ska kolla sen, Footloose.. Såg att Lotta skrivit om den på sin blogg och gett den väldigt bra betyg! =)

Har iaf ledigvecka nu, känns väldigt sköönt! Har vart ovanligt trött de senaste dagarna, matt i kroppen!
När jag hade gått upp idag och och stod och satte på kaffet vart jag helt yr! Var tvungen att gå tillbaka till sängen och lägga mig en stund... Började må illa och svettas... Var fan läskigt! Men gick över lika snabbt som det kom, så vettetusan vad det var?

Spenderat en natt hos mamma förra helgen, kollade film på kvällen... For på loppis på morgonen och sen på stan.. Vart mycket fattigare, men var klart värt det! Fyndade en jacka som var på 50%, en rosa dun! Jätteskön och varm! Hittade även ett par skor.. Det var lite mammas fel, jag brukar ALDRIG gå in på en skoaffär av egen vilja, men mamma skulle in å kika så... =)

I lördags efter jobbet for jag och fixade mamma inför kvällen, sminkning och nagelmålning! Hon skulle på 18-års kalas och sen 50års fest... =) Efter hon blivit klar och farit så fixade jag mig själv! For iväg på personalfest, men stannade inte så länge! Kändes inte så kul att fara på krogen nykter, så hoppas det inträffar på min ledigvecka nästa gång! Var iaf trevligt, och sen åkte jag hem till Lotta och Johan där jag hann pussa lite på Vanessa och ge henne vällingen innan sovdags =)

Var tvungen att snabbt göra ihop en ny header oxå.. Efter Ninas kommentar om "bröllopskänsla" tänker jag på bröllop på en gång jag ser den.. Haha! Inte ofta man kollar sin egen blogg men störde mig på det iaf! =P
 
Nä, ska slå på nått avsnitt av The Big Bang Theory, dricka en kopp the och bara chilla i soffan resten av kvällen!


Ingen vettig rubrik... =P

Är pigg som vanligt denna tid.... Tog en vila vid 18:30-20 så kanske därför... Har kännt mig lite halvrisig de senaste dagarna, så var nog behövlig vila iaf!
Här är korten jag lovade på Lina =) Hade redan gjort dom, så slängde bara upp dom hit när jag fick lov =P







Har inte brukat göra 2 "efterkort", men vart det nu på ena... Ändrade ögonskuggan mer på till höger, satte mer ögonfransar.. 2 olika varianter kan ju vara kul, blir stor skillnad bara man ändrar ögonskuggan och sätter på lite mer fransar... =)

Roligast är det ju ändå att göra om lite större kort med kanonkvalitet, men lånar ju bara kort från era facebooks eller blogg så tar det som finns...
Om ni vill ha nått speciellt kort rederigerat på detta vid så maila åt mig på: [email protected]
Eller bara var snäll och skicka ett bra kort på er, jäävligt roligt tidsfördriv så här på kvällarna! =)

Har sovit hos Lotta inatt... Sovit som en kratta! Kunde fan inte somna, vred och vände på mig hur länge som helst! Vart trött och seg hela dagen, vi har ju haft värsta sjukstugan igår hos Lotta... Alla snoriga och Lotta hade fått feber på kvällen.. Imorse rann det minst 10l snor ut Vanessas näsa så hon fick stanna hemma när jag och Lotta gick på stan! Kändes tomt, länge sen hon var med oss på stan så hade sett fram emot det!!! Hoppas att hon är snorfri och kry nästa stadsrunda!

Var trevligt på stan.. Vart över 1000kr fattigare, så var en lyckad vända... Shoppade på Lindex, Kappahl och Jive!
Nä, ska väl kika runt och kolla om nån uppdaterat sin blogg... Fick precis ett mail från bloglovin såg jag, så iaf en har uppdaterat!!! Wieee =)

______________________________________________________________

Update: Klockan är nu snart 2 på natten, fastnade som vanligt vid datorn.. Vad hade man gjort utan data?! Haha kanske sovit =P Gjorde en Extreame Makeover på denna kvinna jag hittade nånstans på Google!

Ska göra lax imorrn till middag! Hör och häpna, är fan ingen fiskfantast.. Men hittade denna lilla påse som vi tänkte testa! Man sätter  bara på "citrongeggan" och slänger in i ugnen.. Ska väl till och med jag klara av? Ska bli spännande att se hur det smakar! =)

Nä, ska sluta lalla på här, och gå och krama kudden... Ska faktiskt bli rätt skönt, har lite ont i axlarna så ska bli skönt iaf att lägga sig ner! 

Onsdag...

Vaknade lite väl sent idag, halv 11... Hade ju planerat att jag skulle ha hunnit diska innan Våra bästa år började, men tji fick disken! Den står kvar där jag lämnade den igår...


Fastnade IGEN vid ps.. Fan börjar bli farligt detta...
Sätter jag mig och börjar med nått kan jag knappt sluta, oavsett vad klockan är! Iaf, hunnit med 2 kort på morgonen, gruppbilden på Sara, jag och Lotta och det ensamma på Sara... Wiiie, nu vet jag att jag får göra på en till oxå och visa.. Tror iaf folk tycker det är roligt att se kort man gör om... =P

Nää, ska gå och äta nån frukost/lunch nu.. Börjar känna mig jäääkligt hungrig!


Hmm...

Klockan är redan 12!!! Tyckte den inte skulle vara me än kanske 11 max!

Har städat lite smått idag, men ser fan stökigt ut igen konstigt nog.. Aja, är jag som stökat så får väl skylla på mig själv.. Cocospapper, nagellack och godispappret på tv-rumsbordet iaf =P

Här är ett kort på Lotta jag gjort om, hon skrev ju att jag fick lägga ut på henne så! =)
Vänster är före, höger är efter... Satt lite ögonfransar, vit och svart "kajal" och ändrat hudtonen lite... Sååå roligt att dona, måste hitta fler offer =P
Och föressten Lotta, apropå din kommentar; Jag ändrar inget på bilderna så, utan lägger bara till smink, ögonfransar, ögonbryn och kanske nån liten blemma som försvinner... Du skrev ju "folk vet säket sina brister".. Haha tänkte bara skriva det så folk inte tror jag gör värsta näsförminskningarna eller pumpar upp läpparna till XXL... =P 


Har kollat lite avsnitt av Big Bang Theory nu på kvällen, men var tvungen att sluta då min kära man valde att somna i soffan och snarka hjääärnet så jag inte hörde vad dom sa på TV:n....
Har oxå hunnit måla mina naglar, och tråååk som vanligt... Fransk manikyr igen, måste få inspiration.. testade göra zebra och gepard som Nina föreslog, men vart fan inte snyggt =P Får öva! 

Nä, ska ge mig... Kolla bloglovin en sista gång ihopp om att nån har uppdaterat! 
 

Sitter här...

i min onepiece och tjocksockar, vi har kallt som fan här inne! Har blivit lite varmare, men är ännu föör kallt!

Gårdagen gick fooort förbi... Började städa efter jag ätit frukost/lunchen, var ner till förrådet 4 ggr(!) med olika saker.. Våran gammal tv-bänk som stått i sovummet, en matta, julsaker, pantbrukar...  
Så nu fick jag bort det som har gnagt mig sen jag plockat bort julgrejjerna, sovrummet har sett ut som ett förråd.. Blir ju att man stuvar in allt vart det "inte syns!"

Ska snart ta tag i dammsugarn och dra nått varv... Men fastnar som alltid här av nån konstig anledning... =P

Donade i PS, gjort om lite folk.. Men vågar inte lägga ut det här ifall folk blir stött eller nått om jag gjort om dom! Är som roligare att göra om kort på folk man känner, då ser man ju verkligen skillnaden! =)

Nä, ska fan pallra mig bort härifrån nuuu direkt så jag får nått gjort innan det blir dags att fara å handla! 

Måndag och...

leeeeeedigvecka! Inte helt fel =P

Vaknade 8.40 idag, helt utvilad!!! Haha länge sen det hände måste jag säga.. Men kanske var för att vi var som pensionärer här hemma igår och somnade före 22.30 =P

Ska äta nudlar på en stund, väntar bara på att dom ska bli klar, så tänkte att jag kunde skriva litegrann!

Veckan har rullat på som vanligt, men ovanligt snabbt!! Har jobbat, vart hemma, kollat filmer, varit hos Lotta och Vanessa... Varit och firat Melker i förskott, som förövrigt blir 1 på rikigt idag =) Så grattis till han!

Har inga planer alls för veckan.... Alla måsten har jag ju som man alltid gör, men i övrigt!

Nä, ska äta mina nudlar nu! 




 


Kall och trött....

Har redan kommit till jobbet, börjar först halv 8, så tänkte att jag skulle skriva en rad...

-30 grader ute, var fan inte lockande att kliva upp på morgonen. Hade heller krupit tillbaka under täcket och sovit några timmar till! Frös som faan när jag lämnade sängen, men gick inte att jämföra när jag kom ut och kinderna kändes som is!
Man borde fan få stanna hemma från jobbet ifall det är mer än -25! Eller så borde man inskaffa sig en lånarluva, hade mitt ansikte tyckt om idag!

Far till Lotta idag efter jobbet, blir där hela helgen... Imorrn blir det att fara och gratta Melker på hans 1 års dag... Sen vettetusan vad vi gör... Kollar väl film eller nått på kvällen iaf, brukar vara obligatoriskt =) Ska kila...

Trevlig helg allihop!