Dålig...

Vet att jag är dålig att uppdatera.. Men tror ingen vill läsa samma meningar varje dag som det är när jag jobbar... Vaknar 06.20, tar bussen 07.13, är på jobbet till 16 och sen hem, laga mat, äta, duscha.. Och sen är klockan så pass mycket att det bara är att gå till sängen och kanske kolla en film innan det är dags att sova för att sedan göra om dessa saker resten av veckan... Kanske lite annorlunda nån dag, men i stort sett ser det ut så på mina jobbveckor... Är allt för trött att orka göra nått, speciellt nu.. Är fan trött hela tiden! Förutom när det är dags att gå och sova för kvällen, då passar det att bli pigg... Typiskt..

 



Gjorde denna nyss i brist på annat... Hade verkligen inget att sysselsätta mig med... Försökte hitta lite roliga kort, fanns rätt mycket att välja mellan.. Förrutom på mamma och pappa, hade typ inga kort på dom.. Så måste bli bättre på att ta me kameran när man far dit märkte jag =)
Det där Stina Blom som står i hörnen är för att ingen ska kunna kopiera det, ifall nån tror att det ska vara där... Så på mitt skrivbord är texten såklart inte där =)

Nä, ska väl bege mig till sängen och krama kudden i 6 timmar innan man måste upp igen...!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback