Måndag...

Jaha, då var det måndag igen... Jobbveckan har gått suuuperfort, tycker inte alls det redan gått 7 dagar! Nåja, skönt med ledigvecka nu iaf så ska inte klaga över det inte =P

Var på bingo igår, vann hela 250kr som jag delade med mamma och mommo... Efter det for vi till morbror och hälsade på vart det var full rulle.. Sov över hos mamma bara för att, vi fick även sällskap av Jesper hem! Kollade Madagaskar 2 och var vaken till 00.30 typ sen kröp vi ner i sängen alla 3!

Vaknade sent idag, 10.40 tror jag den var.. Käkade frukost och bara lallade på tills vi for iväg och hämtade ett paket jag fått åsså for vi och hämtade min gammeltv som mamma fick ta!
Har vart och spelat poker med mamma och våra 2 pokerpolare, tänkte vi måste träna tills det är poker på fredag! =)  Jag hade fan ingen tur alls, vann inte en enda gång! Tur att vi bara spelade om småpengar =)

Imorrn blir det stan på dagen, sen fara hem med hjärtat när han slutar jobbet!

Ska fara och fiska på onsdag med mamma och Jesper, blir ev övernattning hos mommo beroende på hur fiskandet går... FÅr vi inte våra fiskar ska vi försöka nästa dag tänkte vi =)

Nu börjar jag sakna Lotta och Vanessa på allvar alltså!! Dom har vart borta 4 dagar, men känns fan som mer när jag inte ens har pratat me henne!! Så nu tycker jag dom kan komma hem!! =)

Nää, ska avrunda!

Jaha...

Då har semestern hunnit komma och gå och jag har hunnit jobba 1 vecka... Har gått för fort!

Dagarna rinner som vanligt ihop när man gör nästan samma saker... Vart hos Lotta mycket, tillbringar mer tid där än hemma känns det som! Nu är jag iaf hemma igen, men utan hjärtat... Han jobbar natt nu i veckan, så får roa mig själv nu på kvällen...
Har kollat senaste avsnittet av Pretty Little Liars och True Blood, så nu vette tusan vad jag ska hitta på... Kanske dona lite i photoshop eller nått.. Var länge sen så hade vart roligt, bara jag hittar nån rolig bild att göra om =)

Har haft Nina's möhippa den 2a, var jätteroligt! Var i min farbrors hus i träsket och donade på hela dagen! Sen avslutades dagen på krogen och där var det faktiskt oxå roligt, kanske för att det var länge sen man var ut =) Knäppte ett kort på mig när jag var färdigsminkad, inte den bästa bilden men man ser ju iaf =P Var Nina som var söt och sminkade mig och vart hel nöjd! Roligt att se lite annorlunda ut ibland, annars ser man ju alltid likadan ut! Eftersom jag inte kan sminka allt för bra, så är det roligt att man är med såna som kan och tycker att det är roligt =)

Slänger in lite andra bilder som är rätt nya!Nu ska jag kila vidare! Skriver väl igen när jag kommer ihåg min blogg... =P