Ledigvecka!

Helvete vad denna vecka gått snabbt alltså! Har redan ledigvecka igen =)   Känns inte alls dumt...

Jobbat hela veckan, har vart rätt trött idag.. Alltid söndagen som är värst då man vart uppe tidigt för 7e dagen i rad.. Får ta en liten sovmorgon imorrns så man blir som folk... =)

Igår var jag mamma.. Sov över där, hjärtat skulle iaf ut så tänkte kan lika gärna sova hos mamma så man får lite sällskap... Inte roligt att vara själv en heel kväll!  Vi bestämde oss för att fara till Linda och kolla film..
Var mysigt, film och godis! Kan inte alls klaga =)
Jag och mamma kollade även film när vi kom hem till dom.. Kollade "Hundtricket", vet att den är gammal men har faktiskt inte sett den.. Men nu har jag gjort det, och tyckte den var helt okey =)

Har tvättstuga på onsdag, tänkte tvätta sängkläder och handdukar... Jobbigt att annars bara slänga det i min IKEA-tvättpåse, tar ju sån plats.. Skönt att få det bortgjort på en gång!

Ska även ringa och boka en frissatid.. har tänkt vänta till närmare jul med att fixa håret.. Känns som att man vill vara fin till jul och nyår och det är ju just lite mer än en månad kvar... Nu när jag har mörkt hår syns ju inte min utväxt lika bra heller så.. Hade jag vart blond ännu hade jag fan behövt färga det för länge sen =)

Råkade ta en 3 timmar vila efter jobbet idag, så är inte vidare trött... Hämtade Thaimat när jag slutade, sen hem och äta.. Sen skulle vi kolla film men somnade typ på en gång.. =)

Nu ska kolla om det är nått bra på TV tills jag blir trött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback