Jaha...

Sitter här vid datorn som vanligt på kvällen... Vilade en stund idag, så är fan inge trött.. Men spelar ingen roll om jag vilar eller inte, är ändå aldrig trött på kvällen.. Blir som bara piggare ju mer klockan blir!

Min ledigvecka gick fort förbi, som alltid... Veckan tillbringades mestadels hemma på grund av mitt huvud.. Hade typ huvudvärk konstant från måndag-torsdag... Huvudvärken kom på förmiddagen, och blev värre och värre till kvällen, tog Panodil och sov.. Sen var den borta nån timme på morgonen, sen vart det samma sak igen... Inte spännande alls måste jag säga! 

I fredags var jag och Lotta på stan, skulle leta efter en present.. Passade även på att springa förbi en loppis där jag fyndade 6 Coca Cola glas för 20k =)

Lördag var det tänkt att vara utgång, men vart inte så.. For till Nina på dagen och grattade henne, sen for jag till Lotta... Vi velade fram och tillbaka, men bestämde oss sen för att ta en filmkväll istället! Och det var mysigt det oxå... =) Vi kollade en film som hette "Taken", den var jättebra!

Nu är det jobbvecka igen, så man är som en zombie... Hatar fan att gå upp tidigt på morgonen, och måste ju göra det 7 dar på rad, det gör fan inte saken lättare... Har ju ledigveckan att se fram emot, men känns ändå väldigt tungt att gå upp från sängen vissa dagar...

Hade tänkt kolla film nu, men som vanligt somnade hjärtat mitt i filmen... Gav upp att försöka få liv i han, så tänkte kolla Animal Cops, men hade redan sett det avsnittet...


Har donat lite i photoshop som vanligt, tänkte jag slänger ut det här =) Har börjat ha brist på grejjer att göra om, känns lite tråkigt faktiskt... Är så bra tidsfördriv, och är ju faktiskt jätteroligt att trixa och dona me bilder =)


Nää ska kika runt lite nu, sen försöka gå och sova!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Herregud va du har börjat slöa och uppdatera här :)

2009-10-19 @ 07:04:16
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback