Onsdag....

Sitter och kollar Våra bästa år... Tänkte slänga in en rad här medans, vart reklam precis!

På önskemål från Linda sätter jag ut en bild på tavlan! =) Bilden är klickbar, vart lite för stor att sätta ut helbild på den... Har kollat på den tidigare när vi köpte soffan, men vart aldrig att köpa den! Så nu behöver vi bara ett snöre till baksidan så vi kan sätta upp den!
Den fanns i svart/grått oxå, men var mycket finare med lite färg!

Inte bästa kvaliten på fotot, men svårt att få ett bra kort med solen från ett håll och me en inte allt för bra kamera.. Men man ser ju iaf hur tavlan ser ut =)

Hade visst tvättstuga idag! Var ner före 10 och kollade så det var andra passet jag bokat, och det var det! Hade bara skrivit upp 25/8, inte vilken tid =P Så kl 12 springer jag ner dit och tvättar, hade myyyycket tvätt... Tur som fan jag har alla 5 maskiner, bara inte nån är trasig...

Var hos Lotta igår och hjälpte henne med lägenheten! Plockade ner från skåp och sånt.. Sen vart det att hämta mat från Dannes! Finns fan inge godare grillmat alltså! 
Sen vart det en lugn dag... Satt vid datan, kollade TV...

Ska fara till Lotta på lördag oxå och börja rensa från hennes förråd.. Mamma skulle oxå komma! Tur att vi har rensat där en gång tidigare, så nu är det inte allt för mycket där!
Sen har jag lovat att fixa mammas hår på kvällen när hon ska på dans, och efter det vettetusan vad man ska göra till helgen... Hjärtat ska eventuellt fara till Hakkas över natten, var nått speciellt där...
Nåja, nått hittar man väl på förhoppningsvis =)

Nää, nu började Våra bästa år igen, hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men om Janne ändå ska vara borta tycker jag du kan vara här och hjälpa mej börja packa och rensa i min garderob :P

2010-08-26 @ 09:17:18
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback