Länge sedan...

Insåg just att jag aldrig uppdaterar bloggen på mina jobbveckor.. Men kanske för att det för det mesta inte händer så mycket spännande att man orkar skriva det här.. Tror folk hade lessnat på att höra mig skriva samma sak typ varenda dag.. Jobba, äta, duscha, sova... =)

Är inne på andra dagen av ledigveckan! Har hunnit me att städa hela lägenheten, så känns fan skönt att ha det bortgjort!

Min data har pajjat!!! Den bara la av igår på dagen, och har inte fått igång den efter det.. Tänkte ju sätta in ett nytt operativsystem, men min data vill inte hitta skivan fast den är i.. Så måste försöka repa den jag har nu, skulle göra det igår, men insåg ju då att jag måste ha serie key som står på fodralet av skivan.. Och har letat som en toook hela dagen idag, men har inte lyckats hitta den!!
Får se vad hjärtat säger när han kommer hem.. Har letat efter fodralet som jag skulle, så hoppas han har nå andra förslag om vad man kan göra....
Usch blir så less på krångel me datan när man själv inte kan typ nått om det...

Måste fara till gällivare nåndag i veckan oxå.,.. Måste söka semester till julafton.. Har lite beslutsångest om jag ska söka ledigt juldagen och annandagen oxå, men får se.. Förlorar ju mycket pengar på det =/

Nä, har ont i huvudet så ska ta en alvedon och lägga mig och se lite Tv.. Kanske slumrar till en stund oxå, hade vart skönt! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan, vad göres? :)

2010-09-21 @ 14:47:36
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kikar in.. Hur har din dag varit än så länge? :)

2010-09-21 @ 14:48:46
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback