Sängen!

Snart dags för sängen, tänkte bara skriva lite snabbt här... Har kollat 4 avsnitt av Sex and the City precis, äääälskar verkligen den serien, jävligt synd att den slutade! Ok, har ju blivit film och är på tal om en 3a oxå, men faktiskt inte samma sak som serien!

Var hos Lotta idag, strosade på stan, fikade på Oscar och sånt... Köpte lite nagellack på Kicks som jag tänkte testa imorrn, får se vad jag orkar mig på att göra! Hade viljat göra nått "kul" men får se vad man klarar av.. Vänster handen blir ju alltid finare, liiite svårare att lyckas göra nått fint på andra handen!! Borde vara lika smidig i bägge händerna såna här gånger =P

Var på Dollar efter jag for från Lotta, var på jakt efter en ljusstake och en julgran... Bägge var slutsålt!!! Vadå ute i sista sekund, eller annat folk som är ute i alldeles för god tid, vilket som =P
Hittade iaf lite annat smått och gott, så kom inte tomhänta därifrån iaf...

Hade haft planer att rensa min garderob imorgon, men går ju inte när lampan är paj! Inte roligt att hålla på där när det är så mörkt... Måste lokalisera nummret till FAB och felanmäla lampan! Tror det är nått elfel, för den funkar inte alls nu fast vi böt glödlampa och de andra lamporna har väl överlevt MAX 2 veckor!

Ska gå och krama kudden nu, är faktiskt trött!! Vilade ett tag på dagen, så trodde kvällsömnen skulle vara körd, men antagligen inte!! =) Hade huvudvärk (för 4e dagen i rad) och insåg att jag inte skulle palla att göra nått om jag inte fick vara i ett kolsvart rum, ha tyst och sova en stund! Och lyckades, vaknade huvudvärksfri!!

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

De gör inget att man är sent ute, kommer in nya julsaker än på dollar och snart är de ju rea på sånt överallt!:)

2011-12-05 @ 22:38:34
URL: http://ninniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback