Kväll...

Jaha, redan onsdag... Jobbveckorna har oxå börjat gå rätt fort märker jag! Kanske för att jag redan hunnit me en massa under veckan!

Igår var jag och lunchade med Lotta på thai, Vanessa var vaken hon oxå som tur var... Vi hann äta sen vaknade hon, vilket jag tyckte var roligt! =) For tillbaka på jobbet, sen när jag slutade for jag till mamma där det vart middag... Där var även Linda, Jesper och Maja på besök så fick träffa dom oxå! For vidare till pappas lägenhet där det skulle vara måånga tittare, men kom bara 1!! Vart något förvånad... Åkte hem med pappa kl 18, och sen resten av kvällen vart det att kolla lite avsnitt av Medium. Inte ofta man träffar hela familjen på en och samma dag längre så har varit en bra dag! =)

Idag har jag jobbat, for till mamma på lunch... Är så van att gå till mommo på lunchen, så man känner sig nästan vilsen när hon inte är hemma! Blivit ganska bortskämd på den biten nu när mommo bor så centralt... =)
Efter vi kom hem från jobbet har jag städat lite grann, och efter det bakade jag morotskaka, den vart suuupergod! Länge sen sist jag gjort den, så var lite orolig hur den skulle smaka... Syns då iaf att den är hemmagjord, jag är inte allt för bra att skära den, så vissa bitar ser lite mördbultade ut, men sak samma när den är så god! =) Ska baka en till laddning morotskaka imorrn, den jag gjorde idag är till dopet som är ihelgen... Ska även försöka hinna mig på att göra en drömrulltårta till dopet, den är oxå jäääkligt god =) Och man kan väl aldrig ha för mycket fika va? :P

"Bara" just över 3 månader kvar till våran utlandsresa, faaaan va jag längtar! Sommarsemester har jag ju bara 3 veckor, vart lite snål om mina dagar när jag var tvungen att ta 8 dagar till utlandsresan ;P Men ska gå bra, får ju sen 3 veckor ledig igen när vi åker i september...

Undra hur det går för min klänning jag ska ha på bröllopet... Mammas kompis ska förkorta den åt mig! Inte lätt att beställa kläder när man är kort, för det blir inte kort på mig.. Klänningen gick en bit under knäna på mig och på bilden när jag beställde den var den en bit över knät... Hoppas och håller tummarna att det ska bli bra iaf =)  

Nää, ska avrunda och gå och lägga mig med hjärtat i sängen... Hör snarkningarna ända hit, ska försöka sätta öronproppar och hoppas jag kan somna, annars får jag gå till soffan!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Alla veckor går så foort tycker jag :D

2011-05-26 @ 06:23:11
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback