Måndag!

Brukar alltid tycka om måndagarna efter jobbveckorna, men inte just denna vecka eftersom jag jobbar även idag... Har ett kortskift, jobbar bara 15-20 så fick ju sovmorgon iaf så det var uppskattat som tuuusan!
Vet inte varför men har börjar få sömnproblem.. Hur trött jag än är kan jag fan inte sova!?! Är det inte för varm eller för kallt så är det skuggor i rummet eller nått äckligt ljud så man måste öppna ögonen för att kolla om det verkligen inte är nått där! Trodde man inte skulle vara mörk/spök rädd när man blev vuxen men märker ju nu att det inte stämmer för 5 öre.. Blir fan bara mer och mer hispig ju äldre jag blir!

Ska fara till Lotta idag efter jobbet... Kommer säkert glo nån film skulle jag tro! Sover där, kändes lika bra då jag börjar nästa skift 7.30 på tisdag.. Och då jobbar jag till 20... usch, kommer kännas drygt med ett sånt långt skift!

Om 13 dagar far vi!!!!! Satan vad jag längtar, ska bli såååå skönt att komma bort från stan ett tag och bara få ligga och lata sig i en solstol! Måste boka tvättstuga före så jag hinner tvätta lite kläder som ska tas med, och även komma ihåg att inhandla lite alvedon, solskydd och såna där nödvändigheter!

Nä, ska kolla runt på lite bloggar nu och sen börja bege mig till bussen!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Inte länge kvar nu.. Måste ju nästan börja packa snart :D

2011-09-05 @ 14:47:54
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback