Torsdag...

Min första lediga dag på 10 dagar, var fan skönt! Hade planer att bara sitta hemma och slöa och inte göra nått! Men det sprack rätt fort... =P
For till Lotta på morgonen och sen gick vi å lunchade på Alla tiders, sen drog vi på stan! Hittade lite smått och gott och hann med alla mina ärenden jag hade inplanerat!
Måste fara till banken nästa vecka, tänkte växla in till Turkiska pengar så man slipper göra det på flygplatsen.. Lite bekvämare att ha det bortgjort! Hoppas det inte tar allt för länge bara för dom att få in pengarna, vet faktiskt inte om dom har nån utländsk valuta på banken eller hur det går till...?!

Imorrn ska jag storstäda här hemma!!! Ser ut som att nån slängt in en bomb i vårat Tv-rum typ..! Och köket är fan inte vackert det heller.. Grejjer och disk överallt! Usch va trist, men måste ju göras... Och bättre att göra det imorrn istället för att skjuta upp det till helgen får då vet jag att det inte blir gjort alls =P

Tog en vila på dagen på cirkus 3 timmar, så lär nog inte vara lätt att somna ikväll! Tycker egentligen inte om att vila på dagen, men var fan helt slut! Kollade TV åsså kände jag hur ögonlocken vart tyngre och tyngre, så tog av mig glasögonen, sänkte volymen och somnade på typ... 3 sekunder kanske! Skönt som tusan!
Tar fan på krafterna att jobba i 10 dagar och sen på första lediga dagen oxå stiga upp tidigt och dra iväg för en dag på stan! =) Var ju värt det såklart, men kanske borde ha sovit liite längre idag iaf!

Ska kika runt lite på olika bloggar och sånt och sen ska jag försöka gå å sova!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Kanske jag också ska göra det.. Smidigt att ha iaf lite pengar klart!

2011-09-09 @ 01:39:02
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback