Turkiet!!!

Turkiet, here we come!!! Nu har resfebern kickat in, känner mig faktiskt jäävligt nervös!
Hatar att flyga har jag kommit fram till, men måste ju för att komma dit så bara bita ihop!
Har väntat på denna resa såå länge, så känns fan overkligt.. Kommer nog först kännas verkligt imorrn bitti när man lägger sig på en solstol och får känna värmen av sooolen!

Vaknade imorse av en pigg och glaad Vanessa.. Lotta hade vart vaken me henne en stund och hunnit ge henne mat och sånt innan hon satte ner Vanessa brevid mig i soffan där jag sov.. Måste säga, vaknar man av en sån söt filur med världens smile så är det omöjligt att inte piggna till.. =)

Lotta är nu ute me Bobby på morgonprommisen och ja tänkte bara uppdatera här en snabbis.. Kommer ju inte bli nå uppdateringar på 2 veckor så! Okey, kanske finns internet på hotellet, men inte direkt så man kommer sitta där mycket. kanske på kvällarna om man inte gör nått vettigt men lär nog ändå bli en rätt så datafri semester!

Nää, nu dona med det sista.. Vid 12 far vi mot Luleå. Man ska checka in senast 17.50 och är skönt att komma dit i tid och slippa stressa.. Hinna äta i lugn och ro, lämna in bagaget och hämta ut pengarna från Forex...

Nä, nu kom Lotta in igen så ska väl kila!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback