Tråååk!

Min käre man ska jobba natt heeela veckan, kändes lite tomt nu när han for iväg... Har laddat ner en film jag ska kolla sen, Footloose.. Såg att Lotta skrivit om den på sin blogg och gett den väldigt bra betyg! =)

Har iaf ledigvecka nu, känns väldigt sköönt! Har vart ovanligt trött de senaste dagarna, matt i kroppen!
När jag hade gått upp idag och och stod och satte på kaffet vart jag helt yr! Var tvungen att gå tillbaka till sängen och lägga mig en stund... Började må illa och svettas... Var fan läskigt! Men gick över lika snabbt som det kom, så vettetusan vad det var?

Spenderat en natt hos mamma förra helgen, kollade film på kvällen... For på loppis på morgonen och sen på stan.. Vart mycket fattigare, men var klart värt det! Fyndade en jacka som var på 50%, en rosa dun! Jätteskön och varm! Hittade även ett par skor.. Det var lite mammas fel, jag brukar ALDRIG gå in på en skoaffär av egen vilja, men mamma skulle in å kika så... =)

I lördags efter jobbet for jag och fixade mamma inför kvällen, sminkning och nagelmålning! Hon skulle på 18-års kalas och sen 50års fest... =) Efter hon blivit klar och farit så fixade jag mig själv! For iväg på personalfest, men stannade inte så länge! Kändes inte så kul att fara på krogen nykter, så hoppas det inträffar på min ledigvecka nästa gång! Var iaf trevligt, och sen åkte jag hem till Lotta och Johan där jag hann pussa lite på Vanessa och ge henne vällingen innan sovdags =)

Var tvungen att snabbt göra ihop en ny header oxå.. Efter Ninas kommentar om "bröllopskänsla" tänker jag på bröllop på en gång jag ser den.. Haha! Inte ofta man kollar sin egen blogg men störde mig på det iaf! =P
 
Nä, ska slå på nått avsnitt av The Big Bang Theory, dricka en kopp the och bara chilla i soffan resten av kvällen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fin du var på bilden uppe till vänster!:) föresten kom jag på, kan du göra hemsidor?

2012-02-20 @ 21:54:17
URL: http://ninniii.blogg.se/
Postat av: Lotta

Blir det för tomt hemma så är du ju alltid välkommen hit :)

2012-02-21 @ 00:47:20
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback